Datum:     26 september 2019

Tijd:           11.00 uur tot 17.30 uur (voor werkgevers) / 13:00 uur tot 17:30 uur (voor medewerkers)

Locatie:     De Hucht, Stationsstraat 24, 6662 BB  Elst

Speciale bijeenkomst Jouw Toekomst is Nu!

De wereld verandert, je werk verandert. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat jij de regie over jouw loopbaan neemt én houdt. Jouw Toekomst is Nu helpt je hierbij.

A&O fonds Gemeenten, FLOW, Kracht in Mobiliteit en DNA Gelderland organiseren donderdag 26 september om 13.00 uur Jouw Toekomst is Nu. We ontmoeten elkaar op de prachtige locatie van de De Hucht in Elst.

Je krijgt een kijkje in de keuken van andere organisaties. Ook maak je kennis met handige vaardigheden die je helpen om keuzes te maken, voor nu en in de toekomst.

Inspiratie voor jou!
De bijeenkomst start met de bevlogen spreker Jaap Bressers. Het programma bestaat o.a. uit inspirerende plenaire netwerkboosts, originele en verrassende experiences onder leiding van professionals zoals:

  • Escape room (o.l.v. Mirte Gerritsen),
  • Pitchen als een pro (o.l.v. Sandy Peters van Bron-X),
  • Speeddaten met werkgevers o.l.v. Christianne Bongers van DNA Gelderland),
  • Klaar voor de toekomst (Marjilke van Duin en Thijs van Geenen),
  • Zakelijk flirten (o.l.v. Erica van Ommen).

Ben jij werknemer van één van de aangesloten leden van DNA Gelderland en enthousiast over Jouw Toekomst is Nu? Schrijf dan nú in, want vol = vol.

INSCHRIJVEN?

KLIK HIER!

Kosten

Deelname aan Jouw Toekomst is Nu is kosteloos. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en je je niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,-). Afmelden kan tot uiterlijk vijf werkdagen voor de start van de bijeenkomst.