Mijn werk gaat veranderen. Wat nu?

We leven in een tijd van continue verandering. Het is goed mogelijk dat jouw organisatie of functie aan verandering onderhevig is. Het is daarom belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Je kunt je daarbij afvragen wat jouw toegevoegde waarde is voor je werkgever en hoe je die waarde behoudt. Maar het is ook belangrijk je af en toe af te vragen of je werk nog bij jou past. Door te reflecteren op je eigen situatie en te onderzoeken wat bij je past, krijg je zicht op je opties.

Wil je hier hulp bij? Dan kun je vertrouwelijk in gesprek met onze coaches of je meldt je aan voor één van de ontwikkelspreekuren. Zelfstandig kun je gebruik maken van de Loopbaanwijzer van Flow.

Wil je bijblijven? Kijk dan eens of een training uit de Krachtacademie iets voor je is of maak je plan voor morgen op watdoejijmorgen.nl

Hebben de veranderingen op je werk ertoe geleid dat je een andere baan zoekt? Kijk dan ook op de pagina ‘Ik zoek een andere baan, wat zijn mijn opties?’.

Ervaringsverhaal

Eline Kooi van Baston Wonen vertelt over haar volgende stap.

Ontwikkelspreekuren

Ga vertrouwelijk in gesprek met de ontwikkeladviseur. Zij kan je de weg wijzen naar het aanbod binnen Kracht in Mobiliteit dat aansluit bij jouw situatie.

Onze coaches

Ga vertrouwelijk in gesprek met één van de (loopbaan)coaches.

FLOW Loopbaanwijzer

Instrumenten die je helpen om je te oriënteren op je loopbaan.

Kracht Academie

Ontwikkel jezelf door een training te volgen en ontmoet collega’s van andere corporaties uit de regio.

Wat doe jij morgen?

Maak je plan voor morgen.

Informatievideo

Veranderingen volgen elkaar snel op. Bekijk daarom de toekomstvisie voor woningcorporaties.