Datum:     28 november

Tijd:          13.00 tot 17.00 uur

Locatie:    Woonwaarts, Takenhofplein 3, Nijmegen

Over (werk)geluk wordt veel gezegd en geschreven. Er wordt op verschillende manieren betekenis aan gegeven: is het tevredenheid? Genot? Een hoog salaris? Of plezier hebben in wat je doet? Geluk lijkt ook iets ongrijpbaars. Iets wat je overkomt. Maar er zijn ook mensen die zeggen dat je geluk kunt afdwingen. Of er voor geboren wordt. Feit is dat dat iedereen een vorm van geluk nastreeft. Kortom, (werk)geluk krijgt veel aandacht, maar wat betekent het voor jou? En is het inderdaad maakbaar? Hoe zet jij je eerste stap naar meer (werk)geluk?

Voor wie?
Voor iedereen die meer wil weten over werkgeluk, en/ of wil ervaren hoe de kans op meer werkgeluk kan worden vergroot.

Wat ga je doen?
Je krijgt inzicht in wat er onder geluk wordt verstaan, over de oorsprong en de huidige rol in ons werk en maatschappij. We zoomen in op werkgeluk en wat er nodig is om dit voor jou te vergroten. Door middel van leuke en inspirerende werkvormen word je bewust van de invloed die jezelf kunt uitoefenen om tot meer werkgeluk te komen. En tot slot krijg je praktische tools aangereikt om de volgende dag direct die eerste stap te zetten naar meer werkgeluk!De workshop zal je daarbij een boost geven. Een inspirerende, informatieve middag over (werk) geluk, waarin je ook veel (met elkaar) gaat doen. Het is niet voor niets een workshop. En je kunt veel praten over (werk)geluk, het gaat uiteindelijk om het ervaren. En die eerste stap zetten naar meer werkgeluk is soms eenvoudiger dan je denkt. Zeker met een beetje hulp.

De kosten voor deze training bedragen € 70,- (incl. BTW) per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Wouter Gerritse. Er is plek voor maximaal 11 deelnemers, zodat er ook genoeg ruimte is voor vragen en individuele aandacht. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan.


Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.