Sietske Vrieling

Typisch Sietske

Betrokken, oprecht geïnteresseerd in de ander, verbindend, een doorzetter, enthousiast, op een vriendelijke manier recht door zee.

Ik hoop bij te dragen aan een harmonieuze samenleving waarin iedereen zich prettig voelt en er mag zijn.

Wat kan ik je bieden

Na jaren als reisadviseuse gewerkt te hebben, kwam ik terecht in de corporatiewereld. Een enorme verrijking op verschillende vlakken: qua klantenbestand, qua collega’s, het werk op zich en een andere omgeving. Ik doe het werk nog steeds met véél plezier. Omdat ik mensen boeiend vind en mijzelf graag verder ontwikkel, heb ik een opleiding tot professioneel coach gevolgd. Dit was een post-HBO opleiding en NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) geaccrediteerd. Onlangs ben ik geslaagd.

Verwacht van mij een luisterend oor. Ik wil boven tafel krijgen waar jouw kracht en jouw talent ligt. Waar krijg jij energie van? Samen werken we op een enthousiaste manier aan jouw toekomst.

Hoe doe ik dat?

Het is niet voor iedereen makkelijk om hulp te vragen. Ik stel je op je gemak door me in te leven in jou en niet te oordelen. Vertrouwen in elkaar hebben is belangrijk.

Je vraagt je misschien wel eens af: Hoe komt het dat ik geen boeken meer lees, terwijl ik dat zo graag doe? Waarom heb ik zo weinig energie? Het lijkt wel of ik niets meer leuk vind, wat nu? Waarom moet ik zo veel? Ik vond mijn baan geweldig, nu niet meer, hoezo niet?  Als je eens wilt praten over jezelf, wat je bezighoudt en/of waar je je zorgen over maakt, dan nodig ik je uit om dat te komen doen bij mij. We kunnen dan met elkaar bekijken of ik je door middel van een coachtraject vooruit kan helpen.

P.S. Als er tijdens het intakegesprek geen goed gevoel is, is dat geen probleem. Ik verwijs je dan graag door naar één van de andere KIM-coaches.

Contactgegevens

Sietske Vrieling

Woonstichting Valburg

Telefoon: 06-12011388

Mail: Sietske Vrieling

LinkedIn Sietske Vrieling