Peter Spaan

Typisch Peter

Inspirerend, humor, betrouwbaar, warm maar ook confronterend.

Wat kan ik bieden?

Hoe zit jij in de bus? Stel je leven eens voor als een busrit. Waar zit je? Zit je stevig aan het stuur en bepaal jij de route van de bus om op je bestemming aan te komen? Of, laat je je rijden en hoop je dat de chauffeur je naar de juiste bestemming brengt? Wat als de chauffeur halverwege uitstapt en jou de sleutels geeft omdat hij op zijn bestemming is?

Kun je een beeld vormen bij deze metafoor? Laat jij je leven bepalen door anderen of neem je zelf de regie(het stuur) in handen?

Graag kom ik naast jou in de bus zitten en help ik je om de gewenste bestemming te bepalen. Tijdens de rit gaan we, in ongeveer 4 sessies, aan de slag om jouw talenten en drijfveren te erkennen en deze optimaal in te zetten, zodat jij weer vol zelfvertrouwen, energie en plezier aan het stuur draait.

Hoe doe ik dat?

Mijn kwaliteit ligt in het, vanuit mijn hart, snel opbouwen van een vertrouwensband en het onbevooroordeeld luisteren naar jouw verhaal. Zo komen we samen tot het onderliggend dilemma en jouw hulpvraag. Hoe zou het zijn als je bijvoorbeeld het gevoel van zelfvertrouwen, rust of kracht op kunt roepen op het moment dat je het nodig hebt? Hoe zou het zijn dat je een beperkende overtuiging kunt ombuigen naar een positief, bekrachtigende overtuiging?

Ik ben breed opgeleid en heb ervaring binnen de woningcorporatie branche. Om mijn kwaliteit als coach te borgen volg ik de opleiding tot Master NLP coach bij de NLP Academie in Utrecht. Ik ben gecertificeerd als NLP Practitioner en Timeline Coach en volg momenteel het toepassen van hypnose.

Wie ben ik?

Zelf ben ik vastgelopen in mijn werk als medewerker informatisering en automatisering. Door het leeglopen en andere factoren werd ik ernstig ziek. Ik besefte dat er echt wat moest veranderen. Na een aantal gesprekken en reflectie besloot ik om zelf het stuur van de bus vast te pakken door mij om te laten scholen. Ik weet dus wat het is om vast te lopen maar ook om weer terug in je kracht te komen en van daaruit te leven.

Contactgegevens

Peter Spaan

Waardwonen

06-13508527

Mail: Peter Spaan

LinkedIn Peter Spaan