Andrea Huidink

Typisch Andrea

Rustig, intuïtief, integer en ik weet de vinger op de zere plek te leggen.

Wat kan ik bieden?

Als coach wil ik mensen begeleiden in het gelukkig voelen in het werk en of dagelijks leven. Dat betekent voor mij dat je plezier ervaart, dat je je talenten kan inzetten en of je betekenisvol werk ervaart.

Ervaar je belemmeringen in je dagelijkse werk? Ben je op zoek naar ander werk, maar je weet niet hoe verder? Wil je je motivatie terugvinden door het ontdekken van je talenten, persoonlijke waarden en drijfveren? Je wilt een professionele groei doormaken? Heb je allerlei vragen? Vaak beschik je zelf over antwoorden en oplossingen, maar daar ben je je nu nog niet van bewust. Loop je hierin vast en wil je de regie weer in handen hebben over je eigen loopbaan? Ik wil jou graag begeleiden bij het ontdekken van de passende route. Je bent dan in staat om vervolgens een concreet actieplan op te stellen. Ik kan je helpen om de puzzelstukjes op de plek te leggen.

Hoe doe ik dat?

Ik heb de HBO opleiding professioneel coachen gevolgd en heb me verder gespecialiseerd in loopbaan- en talentcoaching. Daarnaast ben ik DISC trainer. Als DISC trainer kan ik je helpen om je gedragsvoorkeuren, kwaliteiten en drijfveren inzichtelijke te maken. Van nature ben ik nieuwsgierig en kan ik met mijn vraagstelling, die soms confronterend en prikkelend is, mensen begeleiden in het vinden van de beste oplossing. Ik heb ervaring als manager binnen diverse facilitaire organisaties. Ik weet wat het is om zekerheid te verliezen doordat mijn functie boventallig werd. Met behulp van een loopbaancoach heb ik ontdekt waar ik mij dagelijks voor wil inzetten. Had ik dit maar eerder gedaan! Inmiddels werk ik al weer een aantal jaar in de corporatiebranche met veel plezier!

Contactgegevens

Andrea Huidink

Plavei

06-20152675

Mail: Andrea Huidink

LinkedIn Andrea Huidink