Woningstichting De Kernen bij RTL7

Op zondag 29 april is er op RTL 7 een uitzending van het tv-programma Ondernemend Nederland. Daarin komen Johannes Osinga, directeur FLOW, Marinus Kempe, directeur-bestuurder De Kernen (lid van Kracht in Mobiliteit), en een van de medewerkers van De Kernen aan het woord over duurzame inzetbaarheid.

Marinus Kempe vertelt over het toekomstbestendig maken van organisaties. Hoe maak je medewerkers duurzaam inzetbaar? Woonstichting De Kernen heeft fors ingezet op het werken met pilots en coachend leidinggeven aan jezelf. Dit levert concrete resultaten op. Medewerkers pakken hun verantwoordelijkheid eerder, klanten blijven tevreden en kosten stijgen niet. Johannes Osinga gaat in op hoe FLOW werknemers helpt om fit for future te zijn. Dit betekent onder andere gemotiveerd en goed opgeleid personeel. Verder is het belangrijk om samen te werken om dit te bereiken.

De uitzending is op zondag 29 april om 09:55 uur bij RTL 7 en duurt circa 3 minuten. De herhaling wordt op zaterdag 4 mei om 12:30 uur uitgezonden bij RTL7.