Subsidie voor omscholing

Wil je een andere functie uitoefenen, maar heb je daarvoor niet de juiste papieren? Dan kun je natuurlijk een opleiding gaan volgen. FLOW heeft 100 vouchers beschikbaar van 1.000 euro (exclusief btw), waarmee je (een deel van) die opleiding kunt bekostigen. Vraag er snel een aan!

Heb je net een gesprek gehad met een loopbaanadviseur of met je leidinggevende over je toekomst? En is de conclusie van het gesprek dat je graag een andere functie wilt gaan uitoefenen, maar dat je daar niet de juiste papieren voor hebt? Wel ben je bereid om een opleiding te gaan volgen, want je wilt graag je hart volgen en er echt voor gaan! De NOS berichtte onlangs dat er een groot tekort is aan jongeren met een mbo-scholing. Het bedrijfsleven staat te springen om mbo-geschoolden. Wat let je om ook als niet-jongere je kans te pakken op de arbeidsmarkt met een mbo-opleiding!

Vouchers beschikbaar

FLOW heeft 100 vouchers van maximaal € 1.000 (exclusief btw) beschikbaar voor medewerkers zoals jij! Met deze voucher kun je (een deel van) de opleiding bekostigen. Wees er snel bij, want ze zijn vast snel op.

Lees meer op de FLOW-website