Datum:    12 juni 2024

Tijd:          10.00 tot 11.15 uur

Locatie:    online

Vergeet verzuim en focus op wat wel werkt

Als introductie op de Maand van de Vitaliteit (16 september t/m 11 oktober 2024) organiseren wij een inspirerend webinar over ‘verzuim – veerkracht en vitaliteit’. Ben jij leidinggevende of werk je vanuit HR? Dan is dit Webinar speciaal voor jou.

Wat kun je verwachten?

In dit webinar gaan we het hebben over wat wel werkt als het gaat om verzuim en waarom aandacht voor curatie niet de oplossing is die we graag willen zien. We gaan een amplitieuze bril opzetten om te zien wat een beweging van curatie naar amplitie kan opleveren en welke interventie(s) de grootste impact hebben op het terugdringen van zaken als verzuim en verloop maar ook het verbeteren van vitaliteit, veerkracht en bevlogenheid. Hierop hebben vooral leidinggevenden meer invloed dan wellicht gedacht

Resultaat

Na deze webinar zul je, je als leidinggevende en HR veel bewuster zijn van de invloed die je hebt op het functioneren van medewerkers en teams. Je gaat zien waar de basis ligt als het gaat om het creëren van amplitieuze mindsets en meer bevlogenheid in je organisatie waardoor verzuim en verloop daalt en hiervoor meer vitaliteit en veerkracht in de plaats komt.

Aanmelden? 

Via deze link kan je je aanmelden.