Datum:     8 november 2023

Tijd:          13.00 tot 17.00 uur

Locatie:    Woonwaarts, Takenhofplein 3, Nijmegen

Workshop Snellezen

De cursus snellezen zorgt ervoor dat je veel minder tijd nodig hebt om teksten te lezen en te begrijpen. Als je voor je werk veel moet lezen of naast je werk actief bent in een ondernemingsraad levert dit meteen voordelen op.

Met een optimaal leestempo ben je in staat om naast je werk elke week een studie- of managementboek te lezen en te begrijpen! En hoe zou het zijn als je eindelijk wat kunt doen aan stapels leeswerk?

Doordat je verschillende snelleestechnieken in de cursus snellezen leert, zal je uiteenlopende teksten snel doorgronden. De cursus snellezen zorgt ervoor dat je leestempo tot 3 à 4 keer wordt versneld met behoud van of zelfs beter begrip!

Deze cursus Snellezen onderscheidt zich door effectieve didactiek. Aan het begin van de workshop leer je basisvaardigheden. Daarna leer je hoe je een zakelijke tekst of managementliteratuur snel leest. Om te voorkomen dat je onderliggende theorie vergeet behoud je na de cursus snellezen toegang tot e-learnings en de online community van Timension, specialist in slimmer werken.

Ervaringsverhaal deelnemer
“Ik geloofde het niet, maar het is echt waar! Aan het eind van de workshop was ik in staat om 4x sneller te lezen (van gemiddeld 200 woorden per minuut naar ruim 800 woorden per minuut!) en ik kon nog steeds de tekst te begrijpen. Het oefenboek wat we tijdens de les kregen had ik zelfs voor de helft al gelezen. De eenvoudige technieken maken dit een laagdrempelige workshop. Ik kan het iedereen aanraden die veel moet lezen.” Sandra Nellen, projectmedewerker Kracht in Mobiliteit

Voor wie is deze workshop?
Vooral voor medewerkers die vaak in korte tijd veel informatie tot zich moeten nemen zoals directieleden, managers, beleidsmedewerkers, OR-leden, enz.

Praktische informatie:

  • De workshop is klassikaal.
  • De klassikale workshop duurt 4 uur.
  • Inclusief de materialen: een oefenboek, kleurenpen, oefenteksten, kauwgom.
  • Er is plek voor maximaal 15 deelnemers!
  • De training wordt verzorgd door Bas Hoorn van Timension.

De kosten voor deze training bedragen € 120,- (incl. BTW en inclusief materialen) per persoon. Je kunt dit mogelijk betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). Stem dit af met je leidinggevende of HR/P&O. We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.


Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.