Datum:    12 maart 2024

Tijd:          16.00 tot 16.45 uur

Locatie:    Online

Workshop Rust in je hoofd

Je organisatie is volop in beweging. Er verandert veel en er ligt een berg werk. Dat betekent effectief en gefocust kunnen werken, maar ook goed kunnen herstellen en mentaal fit blijven. Een beetje werkdruk is helemaal zo slecht nog niet. Werkdruk is ook nodig om optimaal te kunnen presteren. Sommige mensen ervaren echter te veel druk, anderen werken wel hard maar niet zo efficiënt. Om duurzaam goed te kunnen presteren is grip houden op werkdruk belangrijk. Waarbij het toverwoord balans is; uitgedaagd worden maar het werk ook op tijd los kunnen laten en tijd nemen om te herstellen. De vele veranderingen en werkdruk kunnen zorgen voor vragen zoals: ‘hoe ziet mijn werk er straks uit’, ‘hoe krijg ik het werk goed gedaan’ etc.. Zo zijn er veel gedachten en is er veel informatie die kan leiden tot onrust ‘in het hoofd’.

In de inspiratiesessie Rust in je hoofd leer je hoe je tot een betere focus komt en hoe je onrust beter kunt managen. Je gaat op zoek naar persoonlijke verbeterpunten.

Wat levert het op?

Na dit webinar heb je concrete handvatten om meer rust te krijgen in je hoofd.

Voor wie is deze workshop?

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor mensen die zich bewust willen worden van hoe rust en onrust werken en wat je je kunt doen om minder last te hebben van onrust.

Praktische informatie:

  • Dit webinar is online.
  • Dit webinar verloopt via MS Teams waarvoor je in de inschrijfbevestiging een link ontvangt.
  • De training duurt 45 minuten.

Deze training wordt gratis aangeboden.
Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.


Aanmelden?  Is jouw organisatie aangesloten bij SLIMsamenwerken, dan kun je hier aanmelden. Zo niet, klik dan op deze link van Watdoejijmorgen.