Datum:    27 mei 2024 en 17 oktober 2024

Tijd:          9.30 tot 16.00 uur

Locatie:    Talis, Boekweitweg 6, Nijmegen (bijeenkomst 27 mei) en Volkshuisvesting, Kadestraat 1, Arnhem (bijeenkomst 17 oktober)

Welkom nieuwe collega!

Welkom bij een van de woningcorporaties in Nijmegen, Arnhem en de Liemers! Op 27 mei organiseren we onze regionale introductiedag en jij bent daarvoor van harte uitgenodigd. Op 17 oktober vindt een extra bijeenkomst plaats voor de medewerkers die na 27 mei zijn ingestroomd (of verhinderd waren op 27 mei).

Je bent recent gestart bij een van de corporaties in onze regio en naast het inwerkprogramma dat je vanuit je eigen corporatie hebt gekregen, willen we je ook welkom heten in de regio.

Wat staat er deze dag centraal?

De regionale introductiedag is een aanvulling op het inwerkprogramma vanuit je eigen corporatie. Tijdens de regionale introductiedag:

  • Vergroot je je netwerk in de regio.
  • Hoor je meer over de regionale samenwerkingsverbanden.
  • Ervaar je tijdens een stadswandeling door Arnhem; de dunne lijn tussen een huis hebben en dakloos raken.

Voor wie is de regionale introductiedag?

Alle mensen die vanaf 1 januari 2024 zijn gestart bij een van de woningcorporaties in onze regio worden uitgenodigd voor deze dag.

Meer informatie: voor meer informatie kan je contact opnemen met Christianne Bongers: projectleider@krachtinmobiliteit.nl of 06 – 222 00685

Deze training wordt gratis aangeboden.
Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Er is plek voor maximaal 50 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan.

Aanmelden? Is jouw organisatie aangesloten bij de SLIMacademie, dan kun je hier aanmelden. Lukt het niet? Meld je dan aan via ‘Watdoejijmorgen’ via deze link.