Datum:    1 en 2 november 2023

Locatie:   Dominicanenklooster Huissen, Stadsdam 1, 6851 AH Huissen

OR TWEEDAAGSE 2023

Op 1 en 2 november organiseren Samenwerk@Corporatie, KLIMMR en Kracht in Mobiliteit de OR 2-daagse!

Of je nu een nieuw OR-lid bent of een doorgewinterde professional, deze dagen zijn samen met collega OR-leden speciaal ontworpen om aan de behoeften van iedereen te voldoen.

Het thema van dit jaar is: ‘netwerken om samen sterker te staan’ – cORporatie-netwerk. In de dynamische wereld van deze tijd met de huidige krappe arbeidsmarkt en alle ontwikkelingen binnen de sector, levert de OR een belangrijke bijdrage aan de organisatie om te komen tot een optimaal arbeidsklimaat voor de medewerkers. Om bij alle ontwikkelingen deze rol goed te vervullen, is de grote valkuil om bij ieder onderwerp steeds zelf het wiel uit te vinden.

Na het succes van vorig jaar organiseren we deze OR 2-daagse wederom met drie samenwerkingsverbanden:

 • KLIMMR – regio Utrecht
 • Kracht in Mobiliteit – regio Arnhem, Nijmegen en de Liemers
 • Samenwerk@Corporatie – Flevoland, deel van Overijssel en Noord Gelderland.

Gedurende 2 inspirerende, leerzame dagen geven we verder vorm aan het netwerk en ontwikkel je je OR kennis en -vaardigheden. Met centrale presentaties en workshops neem je actief deel, groeit je netwerk, wissel je ervaringen uit en krijg je antwoord op actuele thema’s binnen de OR.

Centrale presentaties:

 • Ontwikkelingen in Medezeggenschap.
 • Ontwikkelingen bij de woningcorporaties.
 • WOR-pubquiz

Vier workshops staan op het programma verspreid over twee dagen:

 • Nieuw in de OR
 • Communicatie met de collega’s
 • Invloed uitoefenen
 • ARBO en de OR

Je wordt uitgenodigd om twee van de bovenstaande workshops te volgen, die je bij de start kenbaar kan maken. Bovenstaande workshops staan op het programma en worden een maand voor de 2-daagse training definitief gemaakt. Heb je zelf nog onderwerpen of ideeën die vooralsnog niet terugvindt in het programma, meld het bij je inschrijving of neem contact op met een van onderstaande projectleiders, en we gaan er graag mee aan de slag.

De volgende stap:

 • We eindigen de 2-daagse met concrete voornemens/stappen die men vanuit de training meeneemt naar je ‘eigen’ OR.
 • Uitwisseling ideeën om het cORporatie-netwerk verder te ontwikkelen en/of uit te bouwen.

Graag bouwen we met jou aan het cORporatie-netwerk, het levert je niet alleen twee leerzame dagen op, je leert ook mensen uit verschillende OR-en kennen, en zij kennen jou. Dat maakt het voor de toekomst de vraag ‘hoe hebben jullie dat gedaan?’ veel makkelijker. Waarom steeds het wiel opnieuw uitvinden?

Het cORporatie-netwerk helpt je verder. Welkom!

De kosten voor deze training bedragen € 650,- (incl. BTW, materialen, overnachting en lunch/diner) per persoon. Je kunt dit mogelijk betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). Stem dit af met je leidinggevende of HR/P&O. We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

KLIMMR – Paul-Peter Kruse: 06 – 11350174
Kracht in Mobiliteit – Christianne Bongers: 06 – 22200685
Samenwerk@Corporatie – Marianne Regtop: 06 – 81330211

We hebben een maximaal aantal deelnemers van 40. Ben er dus snel bij!


Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.