Datum:     9 maart 2023

Tijd:          9.00 tot 10.30 uur

Locatie:    Online

Workshop Netwerken, hoe doe je dat?

Netwerken kan je veel opleveren. Netwerken is meer dan een biertje drinken of een kop lekkere koffie (ook leuk en belangrijk overigens). De juiste mensen kennen… daar kom je verder mee; in je huidige werk, privé, of als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Het gaat het niet alleen om wie je bent, wat je kan en wat je wil, maar vooral om wie je kent.

Wil je succesvol netwerken dan is het handig om de basis van goed netwerken te weten. Wat is handig en wat moet je juist niet doen. Hoe vergroot je effectief je netwerk? En vooral: hoe onderhoud je het? Deze workshop geeft je inzicht in:

  • het belang van contact maken en het onderhouden van contacten voor jouw loopbaan;
  • je huidige netwerk en hoe je dit kan vergroten;
  • hoe jouw netwerk en het netwerk van Kracht in Mobiliteit, jou kan helpen om je doelen te behalen en andersom;
  • wat je hindert om te gaan netwerken en wat jou gaat helpen?
  • hoe leuk het is om met oprechte aandacht in gesprek te zijn;
  • hoe je je netwerk bijhoudt?

Zelf aan de slag? Dan is deze workshop uitstekend geschikt voor jou.

De training wordt gratis aangeboden. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Christianne Bongers. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.


Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.