Datum:     5 oktober 2023

Tijd:          10.00 tot 11.30 uur

Locatie:    Online

Webinar Slaap en vitaliteit

Miljoenen Nederlanders slapen slecht, zonde vinden wij!

Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen, nieuwe informatie tot je nemen en je verbinden met gelijkgestemden, het is allemaal mogelijk tijdens de ‘Maand vanVitaliteit’. In samenwerking met 5 regionale samenwerkingsverbanden; Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie organiseren we webinars die in het teken staan van de vitaliteitsschijf van vijf. Deze webinars zijn gratis!

We slapen ongeveer een derde van ons leven, bij elkaar opgeteld ongeveer 25 jaar. Gek genoeg weten we toch vrij weinig over slaap. Waarom heb je slaap nodig? Wat gebeurt er als je slaapt? Ondergrondse bunkers, EEG’s en nonnen hebben de afgelopen decennia geholpen om slaapwetenschappers antwoorden te geven op deze vragen. En om miljoenen mensen beter te laten slapen, werken en leven. Het webinar Slaap en vitaliteit behandelt in anderhalf uur veel voorkomende misverstanden over slaap en biedt concrete handvatten om de slaap zo effectief mogelijk in te zetten in het kader van gezondheid en effectiviteit.

Resultaat van het webinar:

Deelnemers leren hoe ze de slaap positief kunnen beïnvloeden en optimaliseren. En hoe zij de slaap effectief kunnen inzetten in het voorkomen van een burn-out en het behoud van gezondheid en vitaliteit.

Praktische informatie:

  • 05-10-2023
  • Het is een online webinar
  • Het webinar is van 10.00 uur tot 11.30 uur
  • Het webinar wordt verzorgd door Slaapmakend

Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.