Datum:     20 september en 21 september 2023

Tijd:          9.00 – 9.45 uur (20 september) en 15.30 – 16.15 uur (21 september – is vol)

Locatie:    Online

Webinar Rust in je hoofd

Creëer balans in je werk om rust en ruimte in je hoofd te krijgen

Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen, nieuwe informatie tot je nemen en je verbinden met gelijkgestemden, het is allemaal mogelijk tijdens de ‘Maand vanVitaliteit’. In samenwerking met 5 regionale samenwerkingsverbanden; Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie organiseren we webinars die in het teken staan van de vitaliteitsschijf van vijf. Deze webinars zijn gratis!

Je organisatie is volop in beweging. Er verandert veel, de zekerheden en verwachtingen van gisteren zijn vandaag alweer achterhaald. Dat kan zorgen voor onrust ‘in het hoofd’.

Een beetje werkdruk is helemaal zo slecht nog niet. Werkdruk is nodig om optimaal te kunnen presteren. Maar wellicht ervaar je te veel druk of merk je dat je hard werkt, maar uiteindelijk niet aan de belangrijke dingen toekomt. Om duurzaam goed te kunnen presteren, is het toverwoord ‘balans’: jezelf uitdagen, maar het werk ook op tijd loslaten en tijd nemen om te herstellen.

Deze webinar geeft je handvaten om meer rust en ruimte te krijgen.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze praktische webinar.

Resultaat van het webinar:

Na deze webinar heb je concrete handvatten om in de hectiek en dynamiek van alledag, gebalanceerde beslissingen te nemen en zo meer rust te krijgen in je hoofd.

Praktische informatie:

  • Het is een online webinar
  • Het webinar is 21 september 2023 van 15.30 uur tot 16.15 uur (VOL)
  • Er is een extra webinar op 20 september van 9.00 tot 9.45 uur
  • Het webinar wordt verzorgd door LIJV Training en Coaching

Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.