Datum:     19 september 2023

Tijd:          13.00 tot 15.00 uur (VOL), extra webinar van 9.30 tot 11.30 uur (vol) en nog een extra webinar op 26 september van 15.00 tot 17.00 uur

Locatie:    Online

Webinar Meer regie op je werkenergie

Het valt niet te ontkennen. We leven in een turbulente tijd, met veel veranderingen. Grote maatschappelijke thema’s, waar je niet alleen als mens, maar ook als corporatiemedewerker direct of indirect mee te maken krijgt. Er speelt veel en er gebeurt ook veel. De druk is hoog, het gaat snel en dat ervaar je vaak ook zo. Overbelasting ligt op de loer.

Hoe zorg je er dan voor dat je voor jezelf de juiste balans bewaart? Dat je bevlogen en energiek blijft?

Kennis uitwisselen, inspiratie opdoen, nieuwe informatie tot je nemen en je verbinden met gelijkgestemden, het is allemaal mogelijk tijdens de ‘Maand vanVitaliteit’. In samenwerking met 5 regionale samenwerkingsverbanden; Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie organiseren we webinars die in het teken staan van de vitaliteitsschijf van vijf. Deze webinars zijn gratis!

Tijdens het webinar ‘regie op jouw werkenergie’ krijg je niet alleen praktische tips aangereikt, maar gaan we samen ook aan de slag met wat je kunt doen om energie te hebben en te houden. Zo kun je zelf en met elkaar al ervaren wat voor jou werkt.

Resultaat van het webinar:

Je krijgt praktische en eenvoudige tools aangereikt die makkelijk toepasbaar zijn voor werk en privé. En je ervaart hoe deze tools voor jou werken als het gaat om regie houden op jouw werkenergie.

Praktische informatie:

  • 19 september 2023
  • Het is een online webinar
  • Het webinar is van 13.00 uur tot 15.00 uur (vol)
  • Een extra webinar van 9.30 tot 11.30 uur (vol)
  • En nog een extra webinar op 26 september van 15.00 tot 17.00 uur (hier zijn nog plaatsen vrij)
  • Het webinar wordt verzorgd door Wouter Gerritse

Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.