Datum:    22 januari 2024

Tijd:          9.30 tot 12.30 uur

Locatie:    volgt

Masterclass leven en werken vanuit intuïtie

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor professionals die de kracht van intuïtie willen ontdekken en integreren in hun professionele reis.

 

Waarom intuïtie?

In een wereld vol snelle veranderingen is intuïtie de sleutel tot wijze besluitvorming en persoonlijke groei. Leer hoe je jouw innerlijk weten kunt aanspreken om krachtige keuzes te maken die in lijn zijn met waar jij voor wil staan.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit dagdeel zoomen we in op wat intuïtie nu eigenlijk is en delen we praktische inzichten en oefeningen om je intuïtieve vermogens te versterken.

Voor wie Is deze masterclass?

Deze masterclass is ideaal voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe manieren om effectiever te navigeren in hun zakelijke en persoonlijke leven. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je leiderschapsreis staat, deze masterclass biedt waardevolle inzichten voor iedereen.

De kosten voor deze training bedragen € 150,- (incl. BTW) per persoon. Je kunt dit mogelijk betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). Stem dit af met je leidinggevende of HR/P&O. We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt zo nodig door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget.

Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Er is plek voor maximaal 30 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan.

Aanmelden?  Is jouw organisatie aangesloten bij SLIMsamenwerken, dan kun je hier aanmelden. Lukt het niet? Kijk dan bij de Opleidingen van Watdoejijmorgen (zoek op Kracht in Mobiliteit).