Datum:     3 oktober 2022

Tijd:          9.00 tot 12.00 uur

Locatie:    Online

Masterclass Borgen & verankeren van vitaliteit

voor HR en leidinggevenden

Een werkomgeving waar medewerkers vitaal en met energie en plezier hun werk doen: dat willen we allemaal. Als HR professional of leidinggevende heb je wellicht ideeën over een vitaliteitsprogramma voor jouw team of organisatie. Maar hoe borg je dat? Hoe zorg je dat de omgeving ook écht vitaal wordt. In deze masterclass – als afsluiter van de Week van de Vitaliteit – staat het borgen en verankeren van vitaliteit centraal. De sessie geeft je informatie en inspiratie zodat het thema vitaliteit beter geborgd en verankerd wordt binnen jouw organisatie.

Voor wie is de workshop?
Voor HR professionals en leidinggevenden

Wat levert de workshop op?
Een super interactief en informatieve masterclass waar de focus ligt op borgen en verankering van vitaliteit binnen jouw organisatie en/of team. Je leert wat de acht veel gemaakte fouten bij het implementeren van een vitaliteitstraject zijn en natuurlijk ook een 8-fasenmodel voor veranderingen
om dit te voorkomen! Hiermee heb je de tools om succesvol een vitaliteitsprogramma te borgen en te verankeren.

Het webinar is gratis, maar niet vrijblijvend. Afmelden kan kosteloos tot twee weken van tevoren, anders worden no-show-kosten van € 50 (incl. btw) bij je in rekening gebracht.

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit, Loopbaaninitiatief en Samenwerk@Corporatie.


Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.