Diverse momenten:

  • donderdag 20 juni 8.00-12.00 uur (incl. ontbijt)
  • vrijdag 18 oktober 8.00-12.00 uur (incl. ontbijt)
  • donderdag 7 november 8.00-12.00 uur (incl. ontbijt)

Locatie:    Landgoed Grootstal – Het LAB, Sint Jacobsweg 13a, Nijmegen

Waarschijnlijk hebben één of meerdere medewerkers uit jouw team deel genomen aan het SLIMsamenwerken-project en de talentenmeting Reflact (voorheen de ACT-meting) gedaan.

In deze Masterclass van 1 dagdeel verkennen we de kracht van de Reflact-tool en hoe je deze kunt gebruiken om inzichten te verkrijgen in de talenten en vaardigheden van je team. En hoe je het goede gesprek hierover voert met de medewerker en je team laat groeien met behulp van de kracht van Reflact.

Tijdens deze Masterclass leer je:

  • Lezen: ontdek hoe je de resultaten van de Reflact-tool kunt interpreteren en begrijpen. Leer de unieke talenten en voorkeuren van je teamleden te herkennen en te benutten voor maximale effectiviteit.
  • Leiden: Leer hoe je als leidinggevende effectief kunt communiceren en een ondersteunende omgeving kunt creëren waarin je teamleden kunnen gedijen. Ontwikkel de vaardigheden om een inspirerende en motiverende leider te zijn.
  • Laten Groeien: ontdek het potentieel van je teamleden en help hen hun doelen te bereiken. Leer hoe je constructieve feedback kunt geven, doelen kunt stellen en groeikansen kunt identificeren.
  • Leren en Ontwikkelen: inzicht in de doorverwijsmogelijkheden van de SLIMacademie en de diensten van Kracht in Mobiliteit en FLOW.

Deze Masterclass biedt praktische tools en technieken die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse leiderschap. Of je nu een doorgewinterde manager bent of net begint aan je leiderschapsreis, deze Masterclass zal je helpen om de Reflact-tool te lezen en in te zetten om leiding te geven aan de groei en ontwikkeling van je team.


Deze training wordt gratis aangeboden.
Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan.

Aanmelden? Is jouw organisatie aangesloten bij SLIMsamenwerken, dan kun je hier aanmelden. Lukt het niet? Meld je dan aan via ‘Watdoejijmorgen’ via deze link.