Datum:    12 juni 2023

Tijd:          13.30 tot 16.30 uur

Locatie:    Vivare, Meander 825, 6825 MH Arnhem (parkeren op P2 nabij Dekra/Vitens)

Workshop Kleding die voor je werkt

Kleding maakt deel uit van je non-verbale communicatie en bepaalt voor een groot deel de eerste indruk die collega’s en opdrachtgevers van je krijgen. Leer de taal van kleding spreken en breng de juiste boodschap over.

Bij de ideale outfit voor een zakelijke setting komt meer kijken dan een nette blouse en een pantalon. Succesvol kleden gaat namelijk niet alleen over net gekleed zijn. Zeker als je een sterke eerste indruk wil maken bij een (potentiële) opdrachtgever vraagt een outfit om persoonlijkheid.

Daarom gaan we in deze training op zoek naar jouw authentieke uitstraling. Hoe zie jij jezelf? Hoe kom je over bij de ander? Hoe past dat binnen de bedrijfscultuur? En hoe gebruik je kleding om het gewenste beeld van jezelf neer te zetten? Deze vragen brengen je bij een professionele presentatie met eigenheid. Door bewust de taal van kleding in te zetten, kun jij laten zien wie je bent en wat je in huis hebt.

Tijdens de training ga je ontdekken wat je uitstraalt en krijg je handvatten om jouw imago te versterken. Ook gaan we verkennen hoe je je outfit tegelijkertijd kunt afstemmen op de waarden van je bedrijf en jezelf kunt zijn.

Wat is het resultaat?

Tijdens de training ga je ontdekken wat je uitstraalt en krijg je handvatten om jouw imago te versterken. Ook gaan we verkennen hoe je je outfit tegelijkertijd kunt afstemmen op de waarden van je bedrijf en jezelf kunt zijn.

Voor wie is deze workshop?

Voor alle medewerkers die zich professioneel willen presenteren en in hun eigen kracht willen staan.

Praktische informatie:

  • De workshop is klassikaal met veel ruimte voor opdrachten.
  • De klassikale training duurt 2,5 tot 3 uur.
  • De training wordt verzorgd door Dorine Boudewijn van Atelier ByDo.

De kosten voor deze training bedragen € 65,- (incl. BTW) per persoon. Je kunt dit mogelijk betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). Stem dit af met je leidinggevende of HR/P&O. We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt zo nodig door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget.

Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers, zodat er ook genoeg ruimte is voor vragen en individuele aandacht. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan.


Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.