Datum:    23 januari 2024

Tijd:          9.00 tot 12.00 uur

Locatie:    Volgt

Introductie Workshop NLP – effectief communiceren

Deze introductie workshop over NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is speciaal ontworpen voor professionals die effectiever willen communiceren en voor diegene die wil weten wat het voor jou kan opleveren als je er mee werkt. Je maakt kennis met het gedachtengoed en de grondbeginselen van NLP.

Waarom deze workshop NLP?

NLP kan je als kompas zien die je helpt navigeren in de complexiteit van deze snel veranderende wereld. NLP leert niet alleen hoe je beter kunt luisteren en begrijpen, maar ook hoe je helderder kunt communiceren. Dit is van onschatbare waarde in zowel persoonlijke relaties als professionele omgevingen als je weet wat ‘het effect’ is van jouw communicatie.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit dagdeel maak je kennis met de eerste grondbeginselen van NLP:

–        Wat is NLP en wat kun je ermee in je dagelijkse leven;

–        Hoe je meer uit jouw communicatie kunt halen, zowel met de ander als met jezelf;

–        Wat zijn jouw energie-brengers en wat zijn jouw energie-vreters?

–        Welke mogelijkheden er zijn om improductieve patronen om te buigen;

–        Welke onbewuste patronen werken en welke niet werken voor jou;

–        Welke 4 stappen je kunt zetten voor verandering;

–        Hoe nieuw (ander?) gedrag daadwerkelijk te ontwikkelen is.


Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is ideaal voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe manieren om effectiever te communiceren in hun zakelijke en persoonlijke leven. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je werk/ontwikkel/leiderschapsreis staat.

  

Wie?

Trainer van deze workshop is Eelco Wisman oprichter van OUTWISE NLP & ACT®. Hij is al meer dan 25 jaar actief als opleider, trainer, coach, docent en sparringspartner in de NLP Wereld. Eelco is de eerste Nederlandse Master Trainer of NLP (2009) voor de ABNLP Master Trainer of Time Line Therapy, Certified Instructor of Hypnotherapy en Master Coach.

Deze training wordt gratis aangeboden.

Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.


Aanmelden?  Is jouw organisatie aangesloten bij SLIMsamenwerken, dan kun je hier aanmelden. Lukt het niet? Kijk dan bij de Opleidingen van Watdoejijmorgen (zoek op Kracht in Mobiliteit).