Datum:     17 mei 2022

Tijd:          14.00 tot 17.00 uur

Locatie:    In de Oude Werkplaats; Tweede Oude Heselaan 121, 6542 VC Nijmegen

Workshop Fotograferen met je smartphone

De workshop is zo opgesteld dat iedereen kan meedoen. De enige vereiste is dat je een iPhone of Android telefoon met camera ter beschikking hebt. Met je telefoon als basis laat Floor Noten je met enthousiasme en plezier de basis van fotografie zien en geeft ze je handige tips en tricks.

Hoe is de workshop opgebouwd?
  • Basiselementen van fotografie – regels, tips & tricks;
  • De perfecte omstandigheden voor de beste selfies en portretten;
  • Leren door te doen – we gaan lekker naar buiten;
  • Anders leren kijken;
  • Basisuitleg verslavende bewerkingsapp;
  • Foto’s bekijken en bespreken. Komt jouw blikvanger op kantoor aan de muur?

Het motto van deze workshop is, leren door doen. Je volgt dus een leuke, interactieve en leerzame workshop en creëert gelijk mooie resultaten.

De kosten voor deze workshop bedragen € 80,- (incl BTW) per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt dan door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop wordt verzorgd door Floor Noten op 17 mei 2022. Er is plek voor maximaal 7 deelnemers, zodat er ook genoeg ruimte is voor vragen en individuele aandacht. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan.


Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.