Diverse momenten beschikbaar:

  • dinsdag 15 oktober 9.00-12.30 uur
  • maandag 4 november 9.00-12.30 uur
  • donderdag 14 november 13.30-17.00 uur

Locatie:    Landgoed Grootstal – Het LAB, Sint Jacobsweg 13a, Nijmegen

In de afgelopen periode heb je deel genomen aan het project SLIM-samenwerken en de Reflact-meting (voorheen ACT-meting) gedaan.

In vervolg hierop organiseren we de workshop ‘Effectief omgaan met je Reflact-meting en persoonlijke ontwikkeling’.

Wil jij nog meer inzicht in jouw uitkomsten van de Reflact-meting en ze beter kunnen duiden? En ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je vaardigheden in het bespreken van jouw Reflact-meting? Dan nodigen wij je graag uit voor deze exclusieve workshop.

In deze interactieve workshop, speciaal ontworpen voor medewerkers die de Reflact-meting hebben gedaan, zullen we:

  • Nog meer inzicht geven in jouw uitkomsten van de Reflact-tool
  • De basisprincipes van de Reflact-meting uitleggen en hoe ze van invloed zijn op je professionele ontwikkeling.
  • Strategieën delen voor het voeren van goede gesprekken over Reflact-metingen met collega’s, leidinggevenden en thuis.
  • Tips en tools aanreiken om de resultaten van Reflact-metingen te integreren in je werk en thuis.
  • Praktische stappen die je kunt nemen om je groei en ontwikkeling verder te stimuleren en de mogelijkheden van Kracht in Mobiliteit en FLOW.

De workshop zal één dagdeel duren en wordt begeleid door Caroline Schippers en Christianne Bongers. Maximaal aantal deelnemers per workshop is zes.

Deze training wordt gratis aangeboden.
Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 50 incl. btw) bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum of meld je aan in de wachtkamer.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan.

Aanmelden? Is jouw organisatie aangesloten bij SLIMsamenwerken, dan kun je hier aanmelden Lukt het niet? Meld je dan aan via ‘Watdoejijmorgen’ via deze link.

Ervaringen deelnemers:

“Er was ruimte en tijd om te kijken naar je eigen profiel, verdiepende vragen te stellen en bijv. mogelijke werkopties te bespreken”.

“De workshop was een fijne verdieping op de eerdere gesprekken over Reflact. En de begeleiding was fijn net als de locatie. Kortom, een aanrader!”

“Ik heb nog meer inzicht gekregen in de uitkomsten van mijn Reflact-meting en hoe ik deze moet duiden. En natuurlijk ook de ‘wisselwerking’ met de andere deelnemers biedt meer inzicht in je eigen uitkomsten”.