Datum:      28 september 2023

Tijd:          9.00 tot 17.00 uur

Locatie:    Divers

Dag van de Mobiliteit

Tijdens de Dag van de Mobiliteit 2023 openen deelnemende organisaties voor één dag hun deuren voor andere medewerkers en werkzoekenden. Zij krijgen daardoor de mogelijkheid om bij die organisatie een dagje mee te kijken. Ervaar, leer en ontmoet!

Waarom meedoen?

Werken aan je vitaliteit, jezelf ontwikkelen en ideeën opdoen is belangrijk om van waarde te zijn en te blijven voor een organisatie. In een arbeidsmarkt vol kansen draagt gericht beleid op in-, door- en uitstroom direct bij aan het duurzaam inzetbaar houden van de medewerkers en de eigen organisatie. Daarin zijn medewerkers zich bewust van de noodzaak om blijvend te ontwikkelen en eigen regie te nemen. Van organisaties vraagt het om hen daarbij te faciliteren en stimuleren. Deelname aan de Dag van de Mobiliteit ondersteunt medewerkers en organisaties hierin.

Voor wie?

De Dag van de Mobiliteit is bedoeld voor alle medewerkers en werkzoekenden; van directeur tot administratief medewerker en van monteur tot beleidsmedewerker. Dit kan zijn om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen voor je persoonlijke ontwikkeling en/of je (loop-)baan.

Waar en kosten?

Het event Dag van de Mobiliteit 2023 wordt gehouden in de regio’s Gelderland en Noord-Brabant en staat gepland op 28 september aanstaande. Dit event wordt mogelijk gemaakt door stichtingen De Nieuwe Arbeid (DNA) Gelderland en De Nieuwe Arbeid (DNA) Noord-Brabant.

Deelname is gratis voor medewerkers en gratis voor corporaties die zijn aangesloten bij DNA Gelderland of Noord-Brabant.


Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Dag van de Mobiliteit.