Datum:    23 september 2022

Tijd:          14.00 tot 16.00 uur

Locatie:   Cheng Hsin Nijmegen, Grotestraat 40, 6511 VD Nijmegen

Boksen als een metafoor voor effectieve interactie en communicatie

Kalm, in contact blijven en afstemmen onder druk

Wanneer je onder druk moet presteren kan dat effect hebben op je communicatie en samenwerking. Soms komen dan zelfs de meer primaire gedrags- en interactiepatronen naar boven, zoals de bekende Fight, Flight, Freeze reactie. Om toch kalm, open en in contact te blijven en daarmee te kunnen afstemmen op anderen is een verandering in mindset en gedrag nodig. Je kunt zelfs leren met je eigen gedrag het gedrag van anderen bewust te beïnvloeden om zo win-winsituaties te creëren. Dit is precies wat je in deze workshop met boksen als metafoor aan den lijve gaat onderzoeken en ondervinden.

Voor wie is deze workshop?

  • Deze fysieke workshop is voor iedereen die haar/zijn effectiviteit in interactie en samenwerking wil verbeteren

 Wat levert deze workshop op?

  • Inzicht in je primaire gedrags- en reactiepatronen
  • Inzicht in hoe je kalm, open en in contact kunt blijven, ook onder druk
  • Inzicht in hoe je met je eigen gedrag dat van anderen kunt beïnvloeden

 Praktische informatie:

  • Het is een fysieke, ervaringsgerichte workshop (met boksen). Om mee te doen heb je absoluut geen sportconditie nodig, maar je komt wel in beweging en in actie.
  • Duur: 2 uur
  • Zorg voor comfortabele en loszittende (sport)kleding. Kleedruimtes zijn aanwezig. De training is in een zaal met judomatten. Hierop mogen geen schoenen worden gedragen. Je mag er wel op blote voeten of met sokken aan naar binnen.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers, zodat er ook genoeg ruimte is voor vragen en individuele aandacht. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop helaas niet doorgaan. De kosten voor deze workshop bedragen € 50,- (incl BTW) per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt dan door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Deze workshop wordt verzorgd door Rob van Ham op vrijdag 23 september 2022. Rob van Ham (1964) is hoofdtrainer van Cheng Hsin Nijmegen. Hij heeft dertig jaar ervaring in Cheng Hsin en is een internationaal gecertificeerd martial arts docent en consciousness facilitator. Daarnaast begeleidt hij professionals uit de wereld van sport, management, gezondheid, zorg, kunst en cultuur naar meer bewuste en effectieve manieren van bewegen, handelen, communiceren en samenwerken.


Aanmelden? Klik op deze link om je aan te melden via Watdoejijmorgen.