Hoe zorg ik dat mijn werk in balans is met mijn levensfase?

In iedere levensfase is je verhouding tot werk anders en verlang je mogelijk iets anders van je baan. Door ervoor te zorgen dat je vitaal en met plezier werkt, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst inzetbaar blijft.

Advies

In gesprek over … 

Ga vertrouwelijk in gesprek met de ontwikkeladviseur. Zij kan je de weg wijzen naar het aanbod binnen Kracht in Mobiliteit dat aansluit bij jouw situatie.

Onze coaches

Ga vertrouwelijk in gesprek met één van de (loopbaan)coaches.

Tools

Loopbaanwijzer

Oriënteer je op je loopbaan met de Loopbaanwijzer van FLOW.

FLOW Quick Scan

De Quick Scan geeft je in 5 minuten inzicht in hoe je nu in je werk zit. Daarna kun je kiezen uit acties die je verder helpen. Sta even stil bij jezelf.

Jouw plan voor morgen

Denk jij na over een volgende stap en wil jij een plan voor morgen maken? Beantwoord enkele vragen die jouw situatie in kaart brengen. Je krijgt dan een passend opleidingsadvies als onderdeel van jouw plan voor morgen, dat je zelf kunt aanvullen / aanpassen.

Praatkaart voor morgen

Heb je wel eens nagedacht over je toekomst? Over gezondheid en vitaliteit, je werkweek en je inhoud van het werk? Nee? Gebruik dan eens de Praatkaart voor morgen.

Mantelzorg

Zorg en werk combineren is niet makkelijk. Wat kun je doen als je als mantelzorger een lange tijd voor iemand zorgt? Welke hulp en steun is er voor jou? En wat mag je van je werkgever verwachten?

Praatkaart voor Mantelzorg

Wat heb jij nodig om werk en mantelzorg te kunnen combineren? Nu en als de zorgsituatie verandert? Van elkaar weten wat er speelt, betekent ook dat je weet wat je aan elkaar hebt.

Werkomstandigheden

Herken stresssignalen en ga aan de slag met de oorzaken, zoals werkdruk, ongewenste omgangsvormen. Of verhoog je vitaliteit.

FLOW Stressmanager

Last van stress en werkdruk? Op zoek naar minder stress en meer ontspanning? Doe dan de Stressmanager.

Masterclass Spijbelen

Je joggingbroek aanhouden, een was draaien of koken tijdens de werkuren en niet meer haasten in de ochtend als je thuis werkt. Lijkt de ideale situatie, maar toch voelt het als spijbelen en daarom doen we het niet! Wil jij weten hoe en waarom je het eigenlijk wél moet doen?

De Loopbaanarchitect

Een boek van FLOW met tips en hulpmiddelen om je eigen loopbaanarchitect te zijn en eigen regie te nemen.

LifePlanning

Ga in gesprek om je financiën te laten passen met jouw plannen over de toekomst.

SPW

Stichting Pensioenfonds voor de Woningcorporaties.

Generatiepact Woningcorporaties

Corporatiemedewerkers van 63 jaar en ouder de mogelijkheid geven minder te gaan werken, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor instroom van jongeren in de branche.