Hoe zorg ik dat mijn baan (weer) bij mij past?

Het is goed om af en toe stil te staan bij je loopbaan. In de waan van de dag wordt dit makkelijk vergeten. Misschien merk je al een tijdje dat je baan niet goed meer bij je past. Zet jij je talenten en kwaliteiten optimaal in tijdens je werk? Ben jij je bewust van wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Wat voor jou belangrijk is in een baan? Ga op onderzoek uit met onderstaande instrumenten zodat je weer met plezier naar het werk gaat.

Weet jij al waar je energie van krijgt op je werk? Zorg dan dat je die werkzaamheden meer gaat doen, jobcraften heet dat.

Advies

In gesprek over …

Ga vertrouwelijk in gesprek met de ontwikkeladviseur. Zij kan je de weg wijzen naar het aanbod binnen Kracht in Mobiliteit dat aansluit bij jouw situatie.

Onze coaches

Ga vertrouwelijk in gesprek met één van de (loopbaan)coaches.

Gratis loopbaangesprekken

Ga het gesprek aan met een FLOW-loopbaanadviseur over de uitkomsten van jouw Loopbaanwijzer. Drie vertrouwelijke en vrijblijvende gesprekken geven je inzicht en richting!

Tools

FLOW Loopbaanwijzer

Instrumenten die je helpen om je te oriënteren op je loopbaan.

Jouw plan voor morgen

Denk jij na over een volgende stap en wil jij een plan voor morgen maken? Beantwoord enkele vragen die jouw situatie in kaart brengen. Je krijgt dan een passend opleidingsadvies als onderdeel van jouw plan voor morgen, dat je zelf kunt aanvullen / aanpassen.

Praatkaart voor morgen

Heb je wel eens nagedacht over je toekomst? Over gezondheid en vitaliteit, je werkweek en je inhoud van het werk? Nee? Gebruik dan eens de Praatkaart voor morgen.

De Loopbaanarchitect

Een boek van FLOW met tips en hulpmiddelen om je eigen loopbaanarchitect te zijn en eigen regie te nemen.

Versterk je netwerk

Netwerken is een van de eerste dingen die je kunt gaan doen! De meeste mensen vinden tegenwoordig een nieuwe baan via netwerken. Hoe kun je dat het beste aanpakken?

Jobcraften

Sleutel aan je huidige baan zodat deze beter aansluit bij je voorkeuren.

Inspiratie opdoen

Ervaringsverhaal

Cindy Hubers van Volkshuisvesting bereidt zich voor op haar toekomst.

Ervaringsverhaal

Peter Spaan van Plavei vond een baan die bij hem past.

Plezier in je werk

In dit webinar kun je ontdekken wat voor jou belangrijk is voor plezier in je werk. Welke invloed heb je daar zelf op?

Dag van de Mobiliteit

Voor één dag een andere baan.

Werkervaringsplek

Doe (tijdelijk) werkervaring op die je verder helpt in jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij een andere corporatie of in een andere functie.