Hoe blijf ik bij en voorbereid op de toekomst?

We leven in een tijd van continue verandering. Het is goed mogelijk dat jouw organisatie of functie aan verandering onderhevig is. Het is daarom belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Je kunt je daarbij afvragen wat jouw toegevoegde waarde is voor je werkgever en hoe je die waarde behoudt. Maar het is ook belangrijk je af en toe af te vragen of je werk nog bij jou past. Door te reflecteren op je eigen situatie en te onderzoeken wat bij je past, krijg je zicht op je opties.

Wil je hier hulp bij? Dan kun je vertrouwelijk in gesprek met onze coaches of je meldt je aan voor één van de ontwikkelspreekuren. Zelfstandig kun je gebruik maken van de Loopbaanwijzer van Flow.

Wil je bijblijven? Kijk dan eens of een training uit de Kracht Academie iets voor je is of maak je plan voor morgen op watdoejijmorgen.nl

Hebben de veranderingen op je werk ertoe geleid dat je een andere baan zoekt? Kijk dan ook op de pagina ‘Ik zoek een andere baan, wat zijn mijn opties?’.

Advies

In gesprek over …

Ga vertrouwelijk in gesprek met de ontwikkeladviseur. Zij kan je de weg wijzen naar het aanbod binnen Kracht in Mobiliteit dat aansluit bij jouw situatie.

Onze coaches

Ga vertrouwelijk in gesprek met één van de (loopbaan)coaches.

Gratis loopbaangesprekken

Ga het gesprek aan met een FLOW-loopbaanadviseur over de uitkomsten van jouw Loopbaanwijzer. Drie vertrouwelijke en vrijblijvende gesprekken geven je inzicht en richting!

Tools

Kracht Academie

Ontwikkel jezelf door een training te volgen en ontmoet collega’s van andere corporaties uit de regio.

FLOW Loopbaanwijzer

Instrumenten die je helpen om je te oriënteren op je loopbaan.

Wat doe jij morgen?

Bekijk de opleidingen aangeboden via FLOW.

Hybride werken

De nieuwe manier van werken lijkt hybride. Hoe kan je je hierop goed voorbereiden?

Jouw plan voor morgen

Denk jij na over een volgende stap en wil jij een plan voor morgen maken? Beantwoord enkele vragen die jouw situatie in kaart brengen. Je krijgt dan een passend opleidingsadvies als onderdeel van jouw plan voor morgen, dat je zelf kunt aanvullen / aanpassen.

Praatkaart voor morgen

Heb je wel eens nagedacht over je toekomst? Over gezondheid en vitaliteit, je werkweek en je inhoud van het werk? Nee? Gebruik dan eens de Praatkaart voor morgen.

Geef je loopbaan een APK

In 15 minuten heb je een helder beeld van je huidige plek op de arbeidsmarkt en het perspectief op werk in de toekomst.

De Loopbaanarchitect

Een boek van FLOW met tips en hulpmiddelen om je eigen loopbaanarchitect te zijn en eigen regie te nemen.

Leerlijnen vakinhoudelijk

Een leerlijn beschrijft de benodigde kennis en vaardigheden voor een bepaalde functiegroep in een vakgebied en welke trainingen of leeractiviteiten je hiervoor kunt volgen. Bekijk de beschikbare leerlijnen (verhuur, opzichter, KCC, vakman, sociaal beheer en 21ste-eeuwse vaardigheden).

Testen

FLOW zelftest – digitale vaardigheden

Test je digitale vaardigheden.

FLOW zelftest – 21e eeuw

De wereld om ons heen verandert snel. Digitalisering van werkzaamheden heeft invloed op je taken en functie. Neem zelf regie en eigen verantwoordelijkheid en test je vaardigheden.

FLOW zelftest – vakinhoudelijk

De vakinhoudelijke zelftesten (verhuur, opzichter, KCC, vakman, sociaalbeheer) zijn gratis beschikbaar voor corporatiemedewerkers.

Inspiratie opdoen

Ervaringsverhaal

Eline Kooi van Baston Wonen vertelt over haar volgende stap.

Inspiratiegids

Werken in de corporatie van de toekomst.

Ontwikkelpraatkaart

De FLOW-Ontwikkelpraatkaart helpt jou en je leidinggevende om een goed gesprek te voeren over je ontwikkeling.